Видалення акаунта
У розділі Оновити профіль доступна кнопка видалення акаунта. Після кліку система надішле email із посиланням на підтвердження видалення акаунта. Усі дані будуть видалені безповоротно, баланс анульовано, і ви ніколи більше не зможе відновити роботу акаунта або зареєструвати на цей email новий акаунт.
